© Österreich Werbung | Képszerkesztőség Dimény András

Ki építi a legkreatívabb stájer hóembert?

Te pontosan tudod, hogyan néz ki egy igazi stájer hóember? Akkor küldj egy képet róla, vegyél részt nyereményjátékunkban és nyerd meg a vonzó ajándékok egyikét!


1. Építsd meg a saját stájer hóembered és állítsd kreatív módon téli élményeid középpontjába, ideális esetben épp a Stájerországban töltött üdülésed alatt. 

2. Örökítsd meg az egészet egy fotón, amelyet legkésőbb 2020. február 29-ig tölts fel ide. 

3. Vegyél részt a játékban! A feltöltött fotóval stájer üdülést, síbérletet vagy termálfürdőbelépőt nyerhetsz.

© Steiermark Tourismus | Tom Lamm

Útmutató a tökéletes stájer hóember építéséhez

  • A legfontosabb: a hóembert saját kezűleg kell készíteni és úgy kell kinéznie, mint egy igazi hóembernek. Emellett a hóembernek feltétlenül rendelkeznie kell Stájerországra utaló ismertetőjegyekkel. Néhány tipp inspirációként: zöld sál vagy sapka, zöld szív, stájer termékek a képen, a háttérben egy stájer jelkép...
  • Készülhet hóból és Stájerországban kerül lefotózásra – ez csak egy lehetőség, de nem feltétlenül szükséges. Légy kreatív! ;-)
  • Készülhet más módon is: horgolás, kötés, barkácsolás, kézműves munkák stb. – ami csak eszedbe jut. Rajzokat azonban nem várunk a játékba.
  • A nyereményjáték időtartama: 2020. január 18. – február 29.

Vegyél részt a játékban és töltsd fel most a fotód!

Vonzó nyeremények várják a Stájerország-rajongókat

Családi üdülések, termálfürdőbelépők és síbérletek
© Romantik Seehotel Jägerwirt | Blendpunkt

Romantik Seehotel Jägerwirt****S: 3 éjszaka félpanzióval és 2 napos síbérlettel 2 felnőttnek és 2 gyermeknek

Családi hotel tágas wellnessrészleggel a hóbiztos Turracher Höhe síterep kellős közepén (az üdülési utalvány a 2020/2021-es téli szezonban használható fel).
Tovább a szálloda honlapjára
© Familienschiberg St. Jakob im Walde | Georg Brezlanovits

Familienhotel Berger***S: 2x 3 éjszaka félpanzióval 1 családnak

Kicsi, de annál hangulatosabb családi hotel közvetlenül a sípálya mellett a St. Jakob im Walde családi síterepen (az üdülési utalvány a 2020/2021-es téli szezonban használható fel).
Tovább a szálloda honlapjára
© Familienhotel Matschner | Herbert Raffalt

Familienhotel Matschner****: 3 éjszaka félpanzióval 2 felnőttnek és 1 gyermeknek

Téli kikapcsolódás a Ramsau am Dachstein sífutóparadicsomban, ahol 220 kilométernyi tökéletesen karbantartott sífutópálya várja a vendégeket (az üdülési utalvány korlátlan ideig felhasználható).
Tovább a szálloda honlapjára
© Thermen- & Vulkanland Steiermark | Eisenberger

Termálvidék utalványok

A Stájer Termál- és Vulkánvidéken könnyedén ajándékozható egy kis kikapcsolódás és lazítás, köszönhetően a Termálvidék utalványoknak (korlátlan ideig felhasználható).

Brunnalm - Hohe Veitsch: egynapos síbérlet 2 felnőttnek és 2 gyermeknek

A Brunnalm Hohe Veitsch családi síterep csodás hegyek ölelésében fekszik a Mürztal legnaposabb csücskében. A vendégeket ingyenesen használható szállítószalagos felvonó és új téli túraútvonalak várják (az egynapos síbérletek a 2020/2021-es téli szezonban használhatók fel).
Irány a Mürztal
© Planai | Herbert Raffalt

Schladming-Dachstein régió: egynapos síbérlet 2 felnőttnek és 2 gyermeknek

A 4 hegyet összekötő schladmingi sípályarendszer központja a Planai. ÚJDONSÁG: egy ultramodern 10 személyes kabinos felvonó (az egynapos síbérletek a 2020/2021-es téli szezonban használhatók fel).
A síterep felfedezése
© TVB Ausseerland-Salzkammergut | Tom Lamm

Loser: egynapos síbérlet 2 felnőttnek és 2 gyermeknek

Hóbiztos és ködmentes: a stájer Salzkammergut régióban található Altaussee családi síterepe, a Loser 34 kilométernyi tökéletesen karbantartott sípályával és modern hatszemélyes ülőfelvonóval várja a téli sportok kedvelőit (az egynapos síbérletek a 2020/2021-es téli szezonban használhatók fel).
Kezdődhet a síelés
© Salzstiegl Tourismus GmbH | Elisabeth Rainhard

Salzstiegl: egynapos síbérlet 2 felnőttnek és 2 gyermeknek

A Salzstiegl sí- és szánkóterepen megtalálható az, amiről sokan csak álmodoznak: dupla téli örömök, a síelés ÉS a szánkózás tökéletes kombinációjának köszönhetően (az egynapos síbérletek a 2020/2021-es téli szezonban használhatók fel).
Tovább a sí- és szánkóajánlatokhoz
© Teichalmlifte | Bernhard Bergmann

Teichalmlifte: egynapos síbérlet 2 felnőttnek és 2 gyermeknek

A Kelet-Stájerországban található Teichalmlifte síterep tökéletes téli kikapcsolódást kínál a kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Újdonság: 2 varázsszőnyegként funkcionáló szállítószalagos felvonó (az egynapos síbérletek a 2020/2021-es téli szezonban használhatók fel).
Kezdődhet a síelés
© Wolfgang Wiltschnigg | Wolfgang Wiltschnigg

Holzmeisterlifte Sommeralm: egynapos síbérlet 2 felnőttnek és 2 gyermeknek

A Kelet-Stájerországban, 1250 méterrel a tengerszint felett található Holzmeisterlifte Sommeralm síterepen csodás síélmények várják a kicsiket és nagyokat egyaránt (az egynapos síbérletek korlátlan ideig felhasználhatók).
Fedezd fel most!Részvételi feltételek:

  • A nyereményjáték szervezője a Steirische Tourismus GmbH.
  • Felhívjuk a résztvevők figyelmét, hogy a Facebook semmiféle kapcsolatban nem áll a nyereményjátékkal. A Facebook semmilyen módon nem támogatja és nem szponzorálja a nyereményjátékot, valamint annak szervezésében sem vesz részt.
  • A nyereményjátékban való részvétel ingyenes; csak közvetlen, személyes részvételre van lehetőség. A nyereményjátékban részt vehet minden, 18. életévét betöltött természetes személy. Minden résztvevő csak egy alkalommal vehet részt a nyereményjátékban és csak egy nyereményt nyerhet.