© Schladming-Dachstein_Peter Burgstaller
Ontdek de diversiteit in de regio 

Schladming-Dachstein

  EENVOUDIG GELUKKIG AAN DE TOP.

  Hoge bergtoppen, schone Alpenlucht en groene dalen: een zomer in Schladming-Dachstein belooft echte ontspanning. Wil je in de natuur nieuwe energie opdoen? Of culinaire topverwennerijen ontdekken? Of waardevolle momenten met het gezin doorbrengen? Jouw vakantie in de regio Schladming-Dachstein wordt heel bijzonder.

  HOGEROP

  De rondom vergezichten in de regio Schladming-Dachstein zul je nooit vergeten. Waar je ook kijkt: adembenemende bergdecors. Dat maakt wandelen, fietsen en genieten extra fijn. 

  © Schladming-Dachstein
  © Schladming-Dachstein | Peter Burgstaller
  Bauernkrapfen | © Schladming-Dachstein
  © Schladming-Dachstein | Peter Burgstaller
  © Schladming-Dachstein
  © Schladming-Dachstein | Peter Burgstaller

  ZOMERVAKANTIE VOOR ALLE ZINTUIGEN

  Laat je in Schladming-Dachstein verleiden door creatieve zomeravonturen en culinaire verwennerijen.

  Er lopen verschillende paden naar de rustige bergmeren in het Giglachkar. De meren liggen in een prachtige Alpensetting en maken vooral indruk met hun zuivere water. Tip: smullen van een ‘Almkulinarik’-gerecht in de Giglachseehütte en van het uitzicht genieten.

  Op blote voeten naar de top van de Riesneralm en genieten van een heerlijke voetreflexmassage. Het pad, telkens met een verschillende ondergrond, loopt direct naar de top. En voortdurend word je begeleid door een prachtig bergdecor. Na het veroveren van de top belooft het zwembad op een hoogte van 1.900 meter verkoeling.

  Het natuur- en milieu-pad in Ramsau staat garant voor spel, plezier en avontuur voor het hele gezin. De Sattelberghütte onderweg is niet alleen een fijne plek voor een tussenstop en een hapje, maar heeft ook een kabouter-boerderij.

  De culinaire verwennerijen van de regio zijn verrassend en ze smaken extra lekker bij een prachtig uitzicht. De ruim 90 almen en hutten bieden een gezellige sfeer en heerlijke gerechten - van kaiserschmarrn tot en met kaasnoedelsoep.

   

  Tourismusverband Schladming-Dachstein
  Ramsauerstraße 756, A-8970 Schladming
  Tel.: 0043-3687-23310
  info@schladming-dachstein.at
  www.schladming-dachstein.at

  HEEL MAKKELIJK VAKANTIE BOEKEN

  Geniet van een zomervakantie vol afwisseling, natuurschoon en gastvrijheid die recht uit het hart komt.

  ACCOMMODATIES

  In de vakantieplaatsen tussen Ramsau am Dachstein, Gröbming, het Sölktal en het Donnersbachtal vind je veel accommodatiemogelijkheden in verschillende categorieën.

  ZOEKEN & BOEKEN

  Vrijheid voelen. Natuur ervaren. Nieuwe dingen ontdekken. En diep en ontspannen ademhalen. Vind de juiste accommodatie voor je vakantie in de regio Schladming-Dachstein. 

  ONLINE ACCOMMODATIE ZOEKEN

  Tips

  Op zoek naar meer zomeravonturen? In de vakantieregio Schladming-Dachstein bepaal je helemaal zelf hoe jouw zomervakantie eruitziet.

  Liever een aanbieding op maat?

  VAKANTIEAANVRAAG VERSTUREN

   

   

  Ontdek de vakantieregio in de zomer

  MEER OVER DE VAKANTIEREGIO SCHLADMING-DACHSTEIN