Campingplatz Ramsau am Dachstein | © Camping Steiermark / ikarus.cc | Tom Lamm

  KAMPEERVAKANTIE IN DE STEIERMARK

  Neem alleen het hoogstnodige mee, stap in en rijd weg – een kampeervakantie betekent voor velen pure vrijheid. In de Steiermark, met zijn landschappelijke diversiteit tussen de Dachstein en de wijnregio, genieten kampeerders met volle teugen.

  In de qua landschap zo verschillende regio's kunnen de natuurminnende vakantiegangers rekenen op tal van standplaatsen, maar ook op Mobile Homes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een plek in Nationalpark Gesäuse of aan de voet van bergketens zoals de Dachstein? Of midden in uitgestrekte bossen langs rivieren als de Mur, Enns, Raab, Feistritz, Salza of Mürz? Of omgeven door de vruchtbare heuvels en boomgaarden in het oosten en zuiden van de Steiermark?

  Kamperen: er is waarschijnlijk geen andere manier van vakantievieren, die je zo dicht bij de natuur brengt. Een vakantie onder meer dan 5 sterren.

  KAMPEREN IN DE STEIERMARK: VOOR ELK WAT WILS

  Op de iets meer dan 100 campings in de Steiermark geniet je van de verbondenheid met de natuur. 31 van die campings behoren tot de campingspecialisten van de Steiermark. Zij bieden het volgende:

  • Aangename grootte met 15 tot maximaal 200 standplaatsen
  • Hoge standaard en veel comfort
  • Verzorgde omgeving
  • Optimale prijs-prestatieverhouding

  De campings zijn een goede uitvalsbasis om de deelstaat te ervaren en te verkennen. Je kunt tal van uitstapjes maken. Er zijn bijvoorbeeld musea, culinaire ateliers en wandelroutes die graag ontdekt willen worden. 's Zomers kun je te voet, op de fiets of in het water lekker actief bewegen. Ook in de winter kun je hier kamperen. Geniet van het skiën, rodelen en winterwandelen in een romantisch, wit landschap.

  En smullen kunnen de kampeerders ook: in de restaurants op de camping of in de directe omgeving. De campingexploitanten of andere kampeergasten hebben altijd wel culinaire tips voor je.

  DE CAMPINGSPECIALISTEN IN DE STEIERMARK

  ALLE CAMPINGS VAN ‘CAMPING GRUPPE STEIERMARK’ ONTDEKKEN

  KAMPEREN IN DE STEIERMARK

  ALLE CAMPINGS OP EEN RIJ

  STEIERMARK-VAKANTIE PLANNEN