Erinnerungsfoto an den Steiermark-Urlaub :-) | © Steiermark Tourismus | Tom Lamm

  GASTEKAARTEN VOOR DE STEIERMARK-VAKANTIE

  Leuke vrijetijdsattracties en fijne uitstapjes: in enkele regio's van de Steiermark maken de voordelen van de regionale gastenkaarten het verblijf nog aangenamer.

  In de regio's Schladming-Dachstein, Ausseerland-Salzkammergut, Murau of Murtal, in Graz of in de Gesäuse, in het oosten van de Steiermark, de ‘thermen- en vulkanenregio’, het zuiden van de Steiermark met het Schilcherland, de Hochsteiermark, de regio Erzberg-Leoben oftewel in de hele Steiermark kun je ‘gratis of met korting’ heel veel uitstapjes maken en van vrijetijdsattracties genieten.

  Bijvoorbeeld:

  Met de gastenkaarten van de Steiermark worden deze en vele andere vakantie-activiteiten extra fijn.

  ‘SCHLADMING-DACHSTEIN SOMMERCARD’

  Gratis toegang tot ruim 100 eersteklas vrijetijdsattracties en tot 50 procent korting bij meer dan 100 bonuspartners. Met de ‘Schladming-Dachstein Sommercard’ heb je dat allemaal binnen handbereik. De gastenkaart is vanaf één overnachting exclusief verkrijgbaar bij een van de ruim 1.000 Sommercard-gastheren/vrouwen. De kleintjes krijgen natuurlijk hun eigen Kids-Card. Gezinnen profiteren van een onovertroffen vakantie-aanbod met 40 vakantie-activiteiten.

  Heel handig: met de Schladming-Dachstein-app heb je de Sommercard ook op je smartphone.

  GENUSSCARD

  Met de GenussCard kun je:

  • Een leuk museum bezoeken.
  • Rondleidingen door de stad maken.
  • Indrukwekkende e-bike tochten maken door het prachtige landschap.
  • Uitstekende wijnen proeven.
  • Ontspannen in een therme. 

  En dat kan in de ‘thermen- en vulkanenregio’ en het zuiden, westen en oosten van de Steiermark. En het mooiste is: met de GenussCard kun je gratis de leukste uitstapjes maken en bijvoorbeeld een kijkje nemen bij een van de makers van regionale producten.

  Genieten vanaf de eerste nacht: je krijgt de kaart meteen bij het inchecken bij een van de ongeveer 170 GenussCard-gastheren/vrouwen in de drie GenussCard-regio's.

  MurtalCard

  Meer vakantie voor hetzelfde geld: dat garandeert de MurtalCard. Al vanaf één overnachting profiteer je met deze kaart van veel voordeel: vanaf 30 procent korting bij uitstapjes en kortingen in winkels en restaurants in de hele regio.

  Hoe kom ik aan de MurtalCard?
  Je krijgt de MurtalCard bij aankomst bij de partneraccommodatie. Het genieten kan dan meteen beginnen: de vele attracties, bezienswaardigheden, gastheren en -vrouwen in de regio heten je van harte welkom!

  Graz Card

  Veel cultuur en volledige mobiliteit: met de Graz Card, die in samenwerking met de Oostenrijkse spoorwegen (ÖBB) wordt aangeboden, wordt een bezoek aan Graz niet alleen duurzamer, maar ook handiger en goedkoper. De belangrijkste attracties en bezienswaardigheden van de stad kun je zo vaak bezoeken als je wilt. Dit bevordert het gebruik van het openbaar vervoer en draagt ​​bij aan duurzame mobiliteit.

   

  STEIERMARK-CARD: GRATIS TOEGANG VAN APRIL TOT OKTOBER

  Van 1 april t/m 31 oktober kun je voor meer dan 160 uitstapjes de Steiermark-Card gebruiken en geld besparen.

  De Steiermark-Card is je persoonlijke toegangskaartje voor de Steiermark en biedt voordeel ter waarde van € 1.500,-. Je bent helemaal vrij om te bepalen welk vrijetijdsplezier je wilt beleven. Voor volwassenen, kinderen, alleenstaanden en gezinnen, in de bergen of aan het meer, bij alle weersomstandigheden en in alle regio's: de gastenkaart voor de hele Steiermark heeft voor iedereen wat wils.

  Van museumliefhebber, natuurliefhebber, wandelaar tot en met rustzoeker: iedereen is enthousiast over het brede vrijetijdsaanbod. Geniet van de Erzberg, lipizzanerstoeterij Piber, kabelbanen, vrijetijdsactiviteiten en het culinaire aanbod: alleen thuisblijven is goedkoper.