Skifahrer auf der Planneralm | © Steiermark Tourismus | Tom Lamm

    WINTERVAKANTIE IN DE STEIERMARK

    De winterbelevingen in de Steiermark zijn net zo veelzijdig als het landschap hier. En tijdens je wintervakantie geniet je natuurlijk ook van de regionale lekkernijen, de kerstperiode in de mooi verlichte steden en de thermen tussen Bad Mitterndorf en Bad Radkersburg. Zo'n vakantie in de Steiermark smaakt goed en doet je goed - dat beloven we! 

    En wat dacht je van de perfect geprepareerde pistes in de ruim 60 skigebieden tussen Planai, Kreischberg en Stuhleck? De langlaufloipes van de Noordse centra in Ramsau am Dachstein en Bad Mitterndorf in Ausseerland Salzkammergut? Of van de Jogllandloipe in het oosten van de Steiermark? En dan kun je ook nog op sneeuwschoenen door de dikbesneeuwde bossen wandelen! De Steiermark biedt alles en nog veel meer voor superfijne belevenissen tijdens een wintervakantie. Tip: gewoon genieten van de winterse sfeer.

    TIPS & INSPIRATIE

    Maak kennis met de winterse Steiermark! Dat kan in de bergen op de skipistes, in de wijngaarden, op de langlaufloipes of in een natuurpark. Of tijdens de combi ‘skiën en yoga’, tijdens een lange wandeling door de besneeuwde, historische plaatsen of tijdens het winterwandelen. Het belangrijkste is: de tijd nemen, goed eten en te genieten van de rust en de natuurlijke omgeving. Van zonsopgang tot zonsondergang.