Copyright © Gerald Y Plattner | Astrid Schwab
Van stad naar natuur in 10 minuten

Regio Graz

  HOOFD UIT, VAKANTIE AAN!

  Zin in zuidelijke charme en stadsgevoel? De idyllische, oude binnenstad van Graz heeft het, maar opent ook haar deuren voor ontdekkingsreizigers en levensgenieters. Tijdens de fantastische uitstapjes in een adembenemende natuur kun je rekenen op heerlijke Steiermarkse gerechten, cultuur en pure levensvreugde. Van stad naar natuur in 10 minuten – dat kan alleen in belevingsregio Graz.

  GENIETEN, CULTUUR EN LIFESTYLE

   

  Graz, met zijn mediterrane lifestyle, staat voor genieten, cultuur en design. Fascinerende grotten, het ingetogen leven van toen in het Oostenrijkse openluchtmuseum in Stübing, moderne kunst in het Oostenrijkse beeldenpark en prachtige paarden in lipizzanerstoeterij Piber – de belevingsregio Graz biedt het allemaal.

  Harry Schiffer
  © Die Abbilderei Sajovic&Scherr GesbR | Die Abbilderei
  Therme NOVA Außenbecken | © Die Abbilderei Sajovic&Scherr GesbR | Die Abbilderei

  ZOMERVAKANTIE IN STAD EN NATUUR

  Rustig en ingetogen of sportief en actief – er is hier voor ieder wat wils.

  Tijdens de 13 recreatieve fietstochten naar de mooiste bestemmingen kun je rekenen op culinaire verwennerijen en Steiermarkse gastvrijheid. Sportieve fietsers, recreatieve fietsers en e-bikers kunnen in belevingsregio Graz volop genieten. Mountainbikers komen sportief aan hun trekken op de Schöckl met de ‘Schöckl Trail Area’ en tal van tochten.

  In belevingsregio Graz met zijn talloze evenementen kun je rekenen op een stralende glimlach, heerlijke Steiermarkse gerechten en pure levensvreugde. Heerlijk genieten van culturele hoogtepunten. Een mix van klassiek en modern, design en traditie, stad en natuur.

  In belevingsregio Graz worden wandelaars heel vrolijk. Hier vinden ze een wandelparadijs van de Hebalm en de Gleinalm tot aan de Schöckl. Een bezoekje aan de Kesselfallklamm in Semriach zorgt voor verkoeling. 

  In belevingsregio Graz bruist het volop. De themaroutes rond het water, mysterieuze grotten en verkwikkende zwemmeren zorgen voor plezier, actie en ontspanning. Wat dacht je van de Schwarzl See met recreatie en entertainment? Of ontspannen in therme NOVA in Köflach? Laat de zomer maar komen!

  TV Region Graz
  Messeplatz 1/Messeturm, A-8010 Graz
  Tel.: 0043-316-8075-0
  info@regiongraz.at
  www.regiongraz.at

  ACCOMMODATIES

  In de vakantieplaatsen tussen Frohnleiten, Laßnitzhöhe en Salzstiegl rond Graz, de verwenhoofdstad van Oostenrijk, vind je veel accommodatiemogelijkheden in verschillende categorieën.

  ZOEKEN & BOEKEN

  Vrijheid voelen. Natuur ervaren. Nieuwe dingen ontdekken. En diep en ontspannen ademhalen. Volg je hart en vind de juiste accommodatie voor je vakantie in belevingsregio Graz.

  ONLINE ACCOMMODATIE ZOEKEN

  IN EN ROND GRAZ

  Belevingsregio Graz staat bekend om zijn culinaire verwennerijen en cultuur, dat is zeker. Maar ook voor actievelingen is er een groot aanbod. Gewoon proberen!

  Liever een aanbieding op maat?

  VAKANTIEAANVRAAG VERSTUREN

   

   

  Ontdek de vakantieregio in de zomer

  MEER OVER BELEVINGSREGIO GRAZ