TV Murtal
Nu wordt het leuk en spannend

Murtal

  TUSSEN ADRENALINE EN ONTSPANNING

  Kippenvel en racesensatie, gezonde berglucht en heerlijke bergtopavonturen, hartelijke gezelligheid en vrolijk lachende kinderen – het Murtal kun je tijdens je zomervakantie zowel onthaasten als actief bezig zijn.

  ACCELERATIE EN ONTHAASTING

  In de regio Murtal weten ze variatie in het leven aan te brengen. Het uitgebreide fiets- en wandelaanbod zorgt voor gemoedelijk bewegen in de natuur, terwijl op de Red Bull Ring, waar Max Verstappen vorig jaar zegevierde, echt gas gegeven wordt. Actie of ontspanning? Dat bepaal jij. 

  © ANITAFOESSL | TV Murtal
  am Murradweg/R2: bei Fisching | © Steiermark Tourismus / pixelmaker.at | Pixelmaker
  Günther Steininger

  ZO OPWINDEND KAN DE ZOMER ZIJN

  Zintuiglijk of met veel actie – jij bepaalt zelf hoe opwindend je zomervakantie in de regio Murtal moet zijn.

  Vanaf juni veranderen de bergen van het Murtal in een violetrode zee van Alpenrozen! De Alpenroos is te vinden op onze mooiste almen. Afhankelijk van de ligging ten opzichte van de zon veranderen bij ons talrijke hellingen in violetrode bloemenvelden. Zodra deze bloemen in bloei staan, is de lente hier ook echt aangebroken.

  De ‘Zirbe’ (arveden) staat voor genieten. In het Murtal kun je dit natuurwonder proeven, ruiken en ervaren. Wat dacht je van een heerlijke Prosecco met ‘Zirbensiroop’ als aperitief? Of van ‘Zirbengelei’ als delicatesse bij de kaas? En als toetje is er dan nog een zoete verleiding: ‘Zirbenchocolade’. En wat zou een maaltijd op de alm zijn zonder een ‘Zirbenschnaps’ ter afsluiting? Tip: breng een bezoekje aan Zirbenshop Frewein in Weißkirchen. 

  In de bergen van het Murtal lopen enkele mooie mountainbikeroutes naar fantastische uitkijkpunten. Dus pak je mountainbike en ga de bergen van het Murtal verkennen. Tijdens de mountainbiketochten word je getrakteerd op prachtige uitzichten en bijzonder mooie plekjes. Wil je meer adrenaline? Ga dan naar de singletrails bij Judenburg en Knittelfeld.

  De 114 attracties voor gezinnen in het Murtal willen graag ontdekt worden. Je vindt hier o.a. het volgende: 4D Blacklightgolf, een boomkruinen-wandelpad, wandelen met alpaca's, het grootste ‘Indoor-Familypark’ van Oostenrijk, een sprookjesbos en een glinsterende wereld van edelstenen. Het aanbod richt zich op kleine ontdekkertjes en al wat grotere coole kleine boefjes. Er is een geweldige mix van outdoor- en indoor-activiteiten.

  TV Murtal
  Red Bull Ring Straße 1, A-8724 Spielberg 
  Tel.: 0043-3577-26600
  info@murtal.at
  www.murtal.at

  ACCOMMODATIES

  In de vakantieplaatsen vind je veel accommodatiemogelijkheden in verschillende categorieën.

  ZOEKEN & BOEKEN

  Vrijheid voelen. Natuur ervaren. Nieuwe dingen ontdekken. En diep en ontspannen ademhalen. Volg je hart en vind de juiste accommodatie voor je vakantie in het Murtal.

  ONLINE ACCOMMODATIE ZOEKEN

  HOOGSTE TIJD VOOR EEN TIME-OUT IN DE NATUUR

  Laat je door de regio Murtal verrassen met smakelijke specialiteiten en heerlijke belevenissen.

  Liever een aanbieding op maat?

  VAKANTIEAANVRAAG VERSTUREN

   

   

  Ontdek de vakantieregio in de zomer

  MEER OVER DE REGIO MURTAL