Skispaß mir der Familie - ob sich das ausgeht? :-) | © Steiermark Tourismus | Tom Lamm
Wintervakantie in de Steiermark

HET ECHTE WINTERGEVOEL

  Vakantie in het groene hart van Oostenrijk

  EEN WINTER VOL MOGELIJKHEDEN

  ‘s Winters is er in de Steiermark allerlei moois te zien en beleven, van de bergen en loipes tot aan de wijngaarden en natuurparken. Richt je vakantie dus helemaal in zoals jij het wilt, alles is mogelijk! Tijd om de prachtige natuur van de Steiermark te ontdekken en je helemaal onder te dompelen in het echte wintergevoel.

  Vakantie

  IN HET GROENE HART VAN OOSTENRIJK

  Welkom in de Steiermark, waar van het alpiene noorden tot aan het heuvelachtige zuiden een wereld aan mooie momenten op je wacht. Prachtige natuur onder een witte sneeuwdeken, leuke activiteiten voor het hele gezin, lokale specialiteiten om je vingers bij af te likken en de warmste gastvrijheid: ontdek wat de verschillende regio’s ook ‘s winters te bieden hebben.

  Speciale wensen en op zoek naar een vakantie op maat?

  INFORMATIE AANVRAGEN

  In de Steiermark hechten we veel waarde aan de wensen van onze gasten en stellen we alles in het werk om het iedereen naar de zin te maken. Hier vind je bijzondere accommodaties voor een onvergetelijke wintervakantie in het groene hart van Oostenrijk.

  VAKANTIETIPS

  Een breed scala aan geweldige activiteiten die elke vakantie naar een hoger plan tillen.

  Meer informatie in het Engels.

  VAKANTIETIPS

  SKIGEBIEDEN VOOR GEZINNEN

  In de Steiermark vind je veel kleine skigebieden die zich met voordelige gezinstarieven, oefenliften en knusse skihutten uitstekend lenen voor een vakantie met het hele gezin.

  Meer informatie in het Engels.

  KLEINE, FIJNE SKIGEBIEDEN

  DUURZAAM VAKANTIE VIEREN

  Tijdens je vakantie rekening houden met de lokale natuur en bevolking? Met onze tips en legio duurzame bedrijven en organisaties in de streek komt dat helemaal goed. 

  Meer informatie in het Engels.

  DUURZAAM VAKANTIE VIEREN

  VAKANTIE BOEKEN

  Via ons online portaal is je volgende vakantie simpel en snel geregeld. Met een ruime keuze uit hotels, pensions, vakantiehuizen, appartementen of fijne particuliere accommodaties in de Steiermark vind je vast en zeker iets wat aansluit bij je wensen.

  Meer informatie in het Engels.

  ZOEKEN & BOEKEN

  BEREIKBAARHEID

  De Steiermark is goed te bereiken met trein, bus, vliegtuig of auto. Zo vind je dus altijd wel je weg naar je volgende fijne wintervakantie.

  MEER INFORMATIE

  MEER TIPS VOOR EEN VAKANTIE IN DE STEIERMARK

  Het groene hart van Oostenrijk, waar in het prachtige landschap tussen Dachstein, Hochschwab, Zirbitzkogel en Almenland van alles te zien en beleven is. Verken gletsjers en wijngaarden. Strijk neer bij knusse berghutten of sterrenrestaurants. Hier kun je meer dan alleen je ogen de kost geven. Ontdek hier de beste tips voor bijzondere buitenactiviteiten, de mooiste tochten en heerlijk eten.

  ZOMERVAKANTIE

  Voor je het weet is het weer zomer! Hier vind je meer informatie voor een zomervakantie in de Steiermark.

  MEER INFORMATIE

  CORONAVIRUS: ACTUELE INFORMATIE

  Actuele informatie en antwoorden op veelgestelde vragen rondom het coronavirus en een vakantie in de Steiermark.

  MEER INFORMATIE