Harald Eisenberger | © TV Thermen- & Vulkanland
Ahol a víz és a tűz egymásra talál

thermen- & vulkanland

  ÉLMÉNYTELI NYARALÁS

  A Termál- és Vulkánvidéken öt termálfürdőben is gyógyító források törnek fel a mélyből. A lágy, gyógyító erejű víz javítja a közérzetet. Emellett a régió olyan kincsei, mint például az alma, a sütőtök vagy a bor is változatos felfedezésekre csábítanak.

  EGY RÉGIÓ, AMELY MINDEN ÉRZÉKÜNKRE HAT

  A Termál- és Vulkánvidék nem kevesebb, mint hat termálfürdőnek ad otthont: a régióban található a Bad Radkersburg parkfürdő, a Bad Gleichenberg termálfürdő, a Loipersdorf termálfürdő, a Rogner Bad Blumau, a Bad Waltersdorf gyógyfürdő és a H2O Hotel-Therme-Resort. A termálfürdők vonzó gasztromanufaktúrákkal, valamint kerékpáros és túraútvonalakkal kiegészülve várják a kikapcsolódni vágyókat.

  © TV Thermen- & Vulkanland
  © TV Thermen- & Vulkanland | Harald Eisenberger
  DAS KURHAUS Bad Gleichenberg | © DAS KURHAUS Bad Gleichenberg / Verena Kaiser | Verena Kaiser
  die Riegersburg, urkundlich erstmals 1138 erwähnt | © Steiermark Tourismus | Manfred Polansky

  PIHENÉS ÉS MOZGÁS

  Pihenjen, szakadjon ki a hétköznapokból és élvezze, amit a Termál- és Vulkánvidék kínál.

  A Termál- és Vulkánvidéket mintegy 6000 kilométernyi kerékpárút emeli a legjobb kerékpáros régiók közé. Egy kerékpáros bortúra például nagyszerűen kombinálja az aktív kikapcsolódást és a gasztronómiai élményeket. A kerékpárosokat vidéki borozók tágas teraszai várják, ahol borokat és olyan stájer finomságokat szolgálnak fel, mint például a tűzbabsaláta. A nagyszerű panoráma mindenhol garantált!

  Egy hatalmas bazaltsziklán trónol Riegersburg vára. Emellett a Kapfenstein kastély, a fürstenfeldi Pfeilburg vár és a Kornberg kastély is megér egy látogatást. Ezek és további kastélyok, valamint paloták is találhatók a Termál- és Vulkánvidéket átszelő Schlösserstraße, vagyis a Kastélyút mentén. A nyári hónapokban válogatott kulturális programok várják az érdeklődőket.

  A túrázók a Termál- és Vulkánvidéken számos útvonal közül válogathatnak. A délkelet-stájer dombvidéken, a gyönyörű szőlőhegyeken vagy a Mura egyedülálló ártéri vidékén át vezető változatos tematikus túraútvonalak számtalan új élményt és impulzust kínálnak.

  Számos rendezvény várja a régióban a vendégeket: a kínálat a Bad Gleichenberg-i biedermeier fesztiváltól a fürstenfeldi Augustini utcafesztiválon át a Bad Radkersburgban megrendezett Pannon Óvárosi Fesztiválig terjed. A langyos nyári éjszakákon soul & blues koncertek és a városokban tartott hosszú shoppingéjszakák vonzzák a látogatókat – ez a stájer Dolce Vita.

  Tourismusverband Thermen- & Vulkanland
  Hauptstraße 2a, 8280 Fürstenfeld
  Tel.: +43 3382 55100
  info@thermen-vulkanland.at
  www.thermen-vulkanland.at

  SZÁLLÁSHELYEK

  A Bad Radkersburg és Bad Waltersdorf között található üdülőhelyeken különböző kategóriájú szálláshelyek széles választéka várja az üdülővendégeket.

  KERESÉS ÉS FOGLALÁS

  keresés és foglalás

  Élvezni a szabadságot. Elmerülni a természetben. Új dolgokat felfedezni. Egész egyszerűen csak fellélegezni. Utazzon oda, ahová a szíve viszi és találja meg a megfelelő szállást a stájer Termál- és Vulkánvidéken töltött üdüléséhez már most!

  Szálláshelyek keresése online

  NYARALÁS A TERMÁL- ÉS VULKÁNVIDÉKEN

  Akár nyugalomra és csendre vágyik valaki, akár aktívan szeretne pihenni – a Termál- és Vulkánvidéken számtalan lehetőség közül válogathat:

  Személyre szabott ajánlatot keres?

  KÉRJEN ÜDÜLÉSI AJÁNLATOT!

   

   

  Fedezze fel az üdülőrégiót nyáron!

  MÉG TÖBB INFORMÁCIÓ A TERMÁL- ÉS VULKÁNVIDÉKRŐL