© Schladming-Dachstein_Peter Burgstaller
Fedezze fel a Schladming-Dachstein régió sokszínűségét!

Schladming-Dachstein

  KÖNNYED HEGYVIDÉKI NYÁR

  Magas hegycsúcsok, tiszta alpesi levegő és zöldellő völgyek: a Schladming-Dachstein régióban igazi kikapcsolódás vár. Akár a természetben szeretne feltöltődni vagy a régió kulináris kínálatát felfedezni, esetleg értékes pillanatokat töltene a családdal: a számtalan átélt élmény az, ami a Schladming-Dachstein régióban töltött alpesi nyaralást igazán különlegessé teszi.

  HEGYI PANORÁMA

  A Schladming-Dachstein régió alpesi panorámája örökre megmarad az emlékezetben. Minden irányban lélegzetelállító hegycsúcsok tárulnak elénk. Ez teszi a túrázást, a kerékpározást és a hütték teraszán átélt kulináris élményeket különösen gyönyörűvé.

  © Schladming-Dachstein
  © Schladming-Dachstein | Peter Burgstaller
  Bauernkrapfen | © Schladming-Dachstein
  © Schladming-Dachstein | Peter Burgstaller
  © Schladming-Dachstein
  © Schladming-Dachstein | Peter Burgstaller

  NYÁRI FELFRISSÜLÉS MINDEN ÉRZÉKÜNKNEK

  A Schladming-Dachstein régió kreatív nyári élményekkel és kulináris élvezetek széles választákával várja a kikapcsolódni vágyókat.

  Magashegyi túraútvonal a Hauser Kaiblingon az idilli Moaralmsee-hez, ami türkizzöld ékszerként fekszik az alpesi táj kellős közepén. A túra után érdemes betérni a Kaiblingalm hüttébe és megkóstolni a négy Gault & Millau szakácssapkával kitüntetett Richard Rauch séf által kreált Almkulinarik-fogást.

   

  Mezítláb felsétálni a Riesneralm csúcsára és közben élvezni a csodálatos talpmasszázst. A különféle talajú ösvény közvetlenül a csúcsra vezet és közben végig csodálatos kilátást kínál a környező hegyekre. A csúcshódítás után kellemes felfrissülést ígér az 1900 méteren található fürdőmedence.

  A Ramsauban található természeti tanösvényen garantálta a szórakozás, a játék és a kaland az egész családnak. A túraútvonal mentén található Sattelberghütte nemcsak pihenési és étkezési lehetőséget kínál, hanem egy izgalmas játszóteret is a gyerekeknek. 

  A régió kulináris kínálata önmagáért beszél, ráadásul ezeket a legszebb kilátás mellett élvezhetik a vendégek. Több mint 90 rusztikus hangulatú alpesi menedékház és hütte kínál ízletes fogásokat a császármorzsától a préselt sajtgombóccal készített húslevesig.

  Tourismusverband Schladming-Dachstein
  Ramsauerstraße 756, 8970 Schladming
  Tel.: +43 3687 23310
  info@schladming-dachstein.at
  www.schladming-dachstein.at

  SZÁLLÁSHELYEK

  A Ramsau am Dachstein, Gröbming, a Sölktal és a Donnersbachtal között található üdülőhelyeken különböző kategóriájú szálláshelyek széles választéka várja az üdülővendégeket.

  KERESÉS ÉS FOGLALÁS

  Élvezni a szabadságot. Elmerülni a természetben. Új dolgokat felfedezni. Egész egyszerűen csak fellélegezni. Utazzon oda, ahová a szíve viszi és találja meg a megfelelő szállást a Schladming-Dachstein régióban töltött üdüléséhez már most!

   

  Szálláshelyek keresése online

  TIPPEK

  Még több nyári élményre vágyna? A Schladming-Dachstein üdülőrégióban mindenki a saját szája ízére szabhatja a nyaralását.

  Személyre szabott ajánlatot keres?

  KÉRJEN ÜDÜLÉSI AJÁNLATOT!

   

   

  Fedezze fel az üdülőrégiót nyáron!

  MÉG TÖBB INFORMÁCIÓ A SCHLADMING-DACHSTEIN RÉGIÓRÓL