Skifahrer auf der Planneralm | © Steiermark Tourismus | Tom Lamm

    TÉLI ÜDÜLÉS STÁJERORSZÁGBA

    A téli élmények bősége éppoly változatos, mint a stájer táj maga. Regionális finomságok egész sorával kényeztethetjük magunkat, az adventi időszakban ünnepi fényárban úszó városokat fedezhetünk fel vagy kipihenhetjük magunkat a Bad Mitterndorf és Bad Radkersburg között található termálfürdők egyikében. Egy ilyen stájer üdülés jót tesz és ízlik is – ígérjük!

    Van, aki a Planai, a Kreischberg és a Stuhleck között található több mint 60 síterep tökéletesen karbantartott sípályáit szeretné felfedezni, míg mások Ramsau am Dachstein vagy az Ausseerland Salzkammergut régióban található Bad Mitterndorf sífutóközpontjait, esetleg a kelet-stájerországi Joglland sífutópályáit ismernék meg közelebbről. Megint mások hótalpakkal túráznának a hóborította erdőkben. Stájerország mindent és még annál is többet kínál a téli üdülés varázslatos, közös élményeihez. Tipp: egyszerűen csak élvezzük a téli hangulatot.

    ÜDÜLÉSI TIPPEK

    Stájerország téli oldalát számtalan módon felfedezhetjük. Akár síjógázás közben, a hófödte történelmi városokban tett séták során vagy egy téli túrán, a hegyekben vagy a szőlőskertekben, természetvédelmi parkokban vagy sífutópályákon egyaránt. A lényeg, hogy legyen elég időnk, táplálkozzunk megfelelően és élvezzük a környezet békéjét és természetességét. Napkeltétől napnyugtáig.