Erinnerungsfoto an den Steiermark-Urlaub :-) | © Steiermark Tourismus | Tom Lamm

  VENDÉGKÁRTYÁK A STÁJER ÜDÜLÉSHEZ

  Izgalmas szabadidős attrakciók és vonzó kirándulóhelyek: Stájerország egyes régióiban a regionális vendégkártyák kedvezményei megédesítik az üdülést.

  Legyen szó a Schladming-Dachstein, az Ausseerland-Salzkammergut, a Murau vagy a Murtal régióról, Grazról vagy Gesäuse régióról, Kelet-Stájerországról, a stájer Termál- és Vulkánvidékről, Dél-Stájerországról és a Schilcherland vidékről, Magas-Stájerországról, az Erzberg-Leoben régióról vagy általában egész Stájerországról: a kirándulóhelyek és szabadidős programlehetőségek széles választéka ingyenesen vagy kedvezményes áron látogathatók.

  Ezek közé tartozik például:

  Schladming-Dachstein Sommercard

  Ingyenes belépés több mint 100 első osztályú szabadidős attrakcióhoz és akár 50 százalékos kedvezmény több mint 100 bónuszpartnernél. A Schladming-Dachstein Sommercard ezt kínálja birtokosainak. A vendégkártya már egyetlen vendégéjszakától ingyenesen átvehető a több mint 1000 Sommercard szálláshely mindegyikén. A gyerekek természetesen saját Kids-Cardot kapnak. A családok számára verhetetlen üdülési ajánlat 40 nagyszerű szabadidős aktivitást foglal magában.

  Különösen praktikus: a Schladming Dachstein alkalmazásnak köszönhetően a Sommercard okostelefonon is elérhető.

  GenussCard

  A GenussCard birtokosok részt vehetnek

  • érdekes múzeumlátogatásokon,
  • izgalmas városnézéseken,
  • lenyűgöző e-bike túrákon és
  • kiváló borkóstolókon, valamint
  • pihentető látogatást tehetnek a termálfürdőkben
  • a Termál- és Vulkánvidéken, Kelet-Stájerországban és Dél-Stájerországban. A legjobb az egészben, hogy a GenussCard ingyenes belépést biztosít a legszebb kirándulóhelyekre és kertekbe, valamint a regionális termékek előállítóihoz.
    

  Élmények az első éjszakától kezdve: a három GenussCard régió mintegy 170 GenussCard szálláshelyén az üdülővendégek mindjárt a bejelentkezéskor átvehetik a különleges vendégkártyát.

  MurtalCard

  Még több üdülési élmény ugyanazon az áron: ezt garantálja a MurtalCard. Már egyetlen vendégéjszakától nagy előnyökhöz juthatnak a tulajdonosok: 30 százalékos kedvezmények a kirándulóhelyeken, valamint további kedvezmények a régió üzleteiben és éttermeiben.

  Hogyan kapom meg a MurtalCard vendégkártyámat?

  A partnerszálláshelyre való megérkezés után azonnal átvehetjük a MurtalCardot és már kezdődhet is a kaland: A régió számos kirándulóhelye és attrakciója szeretettel várja az üdülővendégeket!

  Graz Card

  Kulturális élmények és mobilitás: A Graz-kártya az Osztrák Államvasutakkal (ÖBB) való együttműködéssel nemcsak fenntarthatóbbá, hanem kényelmesebbé és olcsóbbá is teszi a grazi látogatást. A város legfontosabb látnivalói ugyanis tetszőlegesen gyakran látogathatók a vendégkártyával. Ez ösztönzi a tömegközlekedés használatát és hozzájárul a fenntartható utazáshoz

  STEIERMARK-CARD: INGYENES BELÉPÉS ÁPRILISTÓL OKTÓBERIG

  Április 1. és október 31. között ismét elővehető a Steiermark Card, amellyel több mint 160 kirándulóhelyen lehet pénzt spórolni.

  A Steiermark Card az ön személyes belépőjegye Stájerországba, ami összesen 1500 euró értékű kedvezményt kínál. A tulajdonosok saját igényeik szerint alakíthatják szabadidős tevékenységeiket. Felnőtteknek, gyerekeknek, egyedülállóknak és családoknak, akár hegyvidéken vagy tóparton, bármilyen időjárási viszonyok között, minden régióban: az egész Stájerországra érvényes vendégkártya mindenki számára tartalmaz megfelelő ajánlatokat.

  A szabadidős programlehetőségek széles kínálata a múzeumlátogatókat, valamint a természetkedvelőket, a kirándulókat és a kikapcsolódni vágyókat egyaránt megcélozza. Az Erzbergtől a piberi lipicai ménesig, a hegyi felvonóktól a szabadidős és kulináris szolgáltatókig nyitva állnak az ajtók: az egyetlen olcsóbb dolog, ha otthon maradunk.