am Bauernhof Mandl in Murau | © Steiermark Tourismus | Tom Lamm

  CSALÁDI ÜDÜLÉS STÁJERORSZÁGBAN

  Szórakozás, játék és izgalom – ezt ígéri egy családi nyaralás Stájerországban. A Dachstein-gleccser, a kristálytiszta hegyi tavak, titokzatos erdők, virágzó alpesi legelők, illatos gyümölcsösök és történelmi kisvárosok között a gyerekek és felnőttek egyaránt jól érezhetik magukat.

  Ausztria zöld szívében tudják, hogy ahol a gyerekek jól érzik magukat, ott a szülők is boldogok. Különösen nyáron várnak izgalmas élmények a kicsikre és nagyokra. A paletta a Ramsau am Dachsteinben található Kali gyermekbarát via ferrata ösvénytől a Piberben található lipicai lovakon át a Bad Waltersdorf-i H2O termálfürdőben átélt vizes kalandokig terjed.

  Stájerország a rossz időjárásra is felkészült: esős napokon a múzeumok, például a grazi Frida & Fred gyermekmúzeum izgalmas kiállításokkal várja a látogatókat. Stájerország kilenc termálfürdőjében pedig az egész család változatos fürdőélményekben részesülhet.

  A STÁJERORSZÁGI CSALÁDI NYARALÁS SPECIALISTÁI

  Egy eseménydús nap után az út a családbarát szállodába vezet. Stájerország-szerte találni olyan szálláshelyeket, ahol szívesen látják a családokat. A tartomány összesen 15 minősített családi hotelje kifejezetten a családok kívánságaihoz és igényeihez igazította kínálatát és pontosan tudja, mi az, ami megdobogtatja a gyermekek szívét.

  További információk német nyelven.

  CSALÁDI KIRÁNDULÓHELYEK

  A-tól Z-ig, az alpesi kirándulástól és az alpakákkal tett túrázástól, a Zotter kalandvilágig vagy a Zipline kötélcsúszdáig – a stájer üdülőrégiók kirándulóhelyei között a család minden tagja megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

  További információ angol nyelven.

  CSALÁDI TÚRÁZÁS STÁJERORSZÁGBAN

  Miközben a felnőttek túrázás közben élvezik a gyönyörű természetet, a gyerekek általában többre vágynak. Stájerország erre is felkészült. A különleges tematikus túrákon az túraösvényeket olyan izgalmas természeti élmények kísérik, mint a csobogó hegyi patakok és a misztikus erdők.

  További információ angol nyelven.

  KERÉKPKÁR ÉS MOUNTAINBIKE TÚRÁK CSALÁDOKNAK

  Kerékpáros kalandok: akár gyermekbarát útvonalakon, mint például a Reiteralm Junior Trail és a kelet-stájerországi Misenbach TrailLand, akár izgalmas játszóterekhez vezető kényelmes kerékpárutakon – Ausztria zöld szívének kerékpárútjain az egész család otthon érezheti magát.

  További információk angol nyelven.

  CSALÁDI ÜDÜLÉS A STÁJER VENDÉGKÁRTYÁKKAL

  Nyaralni és pénzt megtakarítani – ezt a kombinációt mindenki szereti. A stájer vendégkártyákkal a családok számos ajánlatot vehetnek igénybe, például kedvezményes belépőket, a hegyi felvonókkal való utazást és még sok minden mást.

  A vendékártyák között különleges csemege a Schladming-Dachstein Sommercard. Több mint 100 szabadidős tevékenységhez, például hegyi felvonókra, szabadtéri és fedett uszodákba vagy múzeumokba biztosít ingyenes belépést, valamint több mint 100 bónuszpartnernél kínál akár 50 százalékos kedvezményt. A GenussCard a Termál- és Vulkánvidéken, Kelet-Stájerországban és Dél-Stájerországban elengedhetetlen a családi nyaraláshoz. Tulajdonosai számára ingyenes belépést biztosít a legszebb kirándulóhelyekre és kertekbe, valamint a regionális termékek előállítóihoz.

  TIPPEK A STÁJER CSALÁDI NYARALÁSHOZ