Copyright © Gerald Y Plattner | Astrid Schwab
Városból a vidékre 10 perc alatt

élményrégió Graz

  KEZDŐDHET AZ ÜDÜLÉS!

  Az idilli hangulatú Graz megnyitja kapuit a felfedezők és ínyencek előtt: itt teljesülhet a városlakók vágya a vidék iránt, de ezzel egyidőben átélhetik a városi életérzés örömét is. Csodás természeti környezetben található nagyszerű kirándulóhelyek várják a vendégeket stájer finomságokkal, kulturális látnivalókkal és könnyed, már-már mediterrán városi hangulattal. Városból a vidékre mindössze 10 perc alatt – erre csak a Grazi élményrégió képes.

  GASZTRONÓMIA, KULTÚRA ÉS ÉLETÉRZÉS

  Az ínyencfőváros, Graz mediterrán életstílusával a kulináris élmények, a kultúra és a dizájn megtestesítője. Lenyűgöző barlangok, a letűnt korok nyugodt életstílusa a Stübingi Osztrák Szabadtéri Múzeumban, kortárs művészet szabadtéren az Osztrák Szoborparkban vagy fenséges lovak a Piberi Lipicai Ménesben – ilyen és ehhez hasonló élményeket kínál a Grazi élményrégió.

  Harry Schiffer
  © Die Abbilderei Sajovic&Scherr GesbR | Die Abbilderei
  Therme NOVA Außenbecken | © Die Abbilderei Sajovic&Scherr GesbR | Die Abbilderei

  NYÁRI FRISSESSÉG VÁROSBAN ÉS VIDÉKEN

  Akár csendes és elmélkedő, akár sportos és aktív – itt mindenki megtalálhatja a számítását.

  A kerékpárosokat 13 gasztrotúra kalauzolja el a régió legszebb kirándulóhelyeire, ahol kulináris élvezetekből és stájer vendégszeretetből sincs hiány. A Grazi élményrégió ideális feltételeket kínál a sportos és kényelmes kerékpártúrákhoz ugyanúgy, mint az elektromos kerékpározáshoz.

  A Graz élményrégió kulturális eseményei garanciát jelentenek a sugárzó mosolyra, a hamisítatlan stájer kulináris élvezetekre és az örömteli pillanatokra. Itt mindenkinek különleges kulturális élményekben lehet része: a klasszikus találkozik a modernnel, a dizájn a hagyományokkal, a város a vidékkel.

  A Grazi élményrégióban nagy a pezsgés. Vízhez kapcsolódó tematikus tanösvények, titokzatos barlangok és hűsítő fürdőtavak gondoskodnak a szórakozásról és kikapcsolódásról. A Schwarzl-tónál például izgalmas programok várják a vendégeket, a Köflachban található NOVA termálfürdőben pedig elsősorban pihenésé a főszerep. Jöhet a nyár!

  A Grazi élményrégió túrázás közben garantáltan megdobogtatja a kirándulók szívét. Nagyszerű túrarégió várja itt a vendégeket a Hebalmtól a Gleinalmon át a Schöcklig. Aki hűsítő felfrissülésre vágyna, annak érdemes felkeresnie a semriachi Kesselfall-szurdokot.

  TV Region Graz
  Messeplatz 1/Messeturm, 8010 Graz
  Tel. +43 316 8075-0
  info@regiongraz.at
  www.regiongraz.at

  SZÁLLÁSHELYEK

  Aludjon jól és álmodjon szépeket a Grazi élményrégióban! A kínálat a divatos szállodáktól a családi hangulatú nyaralókon át az eldugott, természetközeli szálláshelyekig terjed. Itt mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb szállást.

  KERESÉS ÉS FOGLALÁS

  Élvezni a szabadságot. Elmerülni a természetben. Új dolgokat felfedezni. Egész egyszerűen csak fellélegezni. Utazzon oda, ahová a szíve viszi és találja meg a megfelelő szállást a Grazi élményrégióban töltött üdüléséhez már most!

  Szálláshelyek keresése online

  GRAZ ÉS KÖRNYÉKE

  Köztudott, hogy a Grazi élményrégió elsősorban a kulináris élvezetekről és a kultúráról ismert. A régió azonban számtalan olyan programot kínál az aktív kikapcsolódásra vágyóknak is, amit érdemes kipróbálni!

  Személyre szabott ajánlatot keres?

  KÉRJEN ÜDÜLÉSI AJÁNLATOT!

   

   

  Fedezze fel az üdülőrégiót nyáron!

  MÉG TÖBB INFORMÁCIÓ GRAZI ÉLMÉNYRÉGIÓRÓL